İşini önemseyerek, emek vererek, hakkıyla yapan doğru düzgün hizmet sağlayan bir ana sağlayıcı arıyorum.
Bu konuda çok netim boş yere pazarlama yapacak arkadaşlar yazmasın rica ediyorum. Gerçekten önemseyen, servisleri güncel olan kafasına göre girilen siparişi iptal etmeyen, kişiler yazsın.
Ben işimde her zaman en iyisini yapmaya gayret gösteririm. Bir hizmet sağlıyorsam müşterimi mağdur etmeden girmiş olduğu siparişi ana sağlayıcım iptal etsede çalışan servisle güncelleyip müşterimin siparişini tamamlamaya çalışırım. Gerekirse o siparişten kar etmem bu iptal mevzusu yüzünden çok fazla müşteri kaybediyoruz. Bu 1 olur 2 olur 3 olur ama sonu yok artık son zamanlarda sık sık iptaller gelince gına geldi. Ben bu titizlikteyken sağlayıcım olacak kişiden de beklentim budur. Bu hizmeti kim sağlıyorsa servisleri güncel tutmak zorunda iptal edip geçmek niye? ben girmişim o siparişi çalışmıyorsa o servisi kaldıracaksın kardeşim. Yada işini, müşterini önemseyerek girilmiş olan siparişi iptal etmek yerine emsal servisle güncelleyip siparişini tamamlatacaksın olayın özü bu olmalı.
Mevcut çalıştığım bir kaç farklı ana sağlayıcım var değiştirmek istediğim sağlayıcıma totalde 18.000 bin+ api bakiyesi ödedim. Yerine koyacağım açıkta instagram servisleri güncel olan, ben bu titizlikle çalışıyorum diyen babayiğit varsa o ana sağlayıcıyla çalışmak isterim.
Bu titizliğe uymayan pazarlayıp geçeyim kafasında olan arkadaşlar sakın yazmasın olurda anlaştığımız vakit bu tarz sorunlar yaşarsak şikayet eder bu konuyu da kanıt olarak sunarım baştan peşin peşin ne istediğimi söyledim. Vİcdansız, ticaret ahlakı bilmez bir insan değilim ki bu zamana kadar 18 k ya kadar sesimi çıkartmayıp en son aşırı iptal derecesi artınca bu konuyu açtım. Bundan sonrası için karşılıklı titizlik istiyorum hepsi bu. İyi formlar.