Hamas hariç o örgütlerin hepsi İslamı karalamak için kurulmuş terör örgütleridir. Onların İslamla uzaktan yakından alakası yok tek amaçları İslamı kötülemek başka bir şey değil. Onların yaptıkları İslam dinini ve Müslümanları bağlamaz.
Kim bu islam'ı kötülemek için onlarca terör örgütü kurdurup Kuran'a göre cihad etmelerini sağlayan koca yürekli dış güçler? Hiç işleri güçleri yok islamla uğraşıyorlar, kötü göstermek için örgütler kuruyorlar demek. Şeriat adı altında kol bacak kesmelerini de Amerika mı söylüyor mesela? Yeleği giy kendini patlat sana 7,000 huri sözünü de İngiltere Kralı mı veriyor? Bu batılıların işi gücü kalmamış tek dertleri İslam ülkeleri olmuş o zaman. Peki ama Ayetlere malınız ve canınızla son din İslam oluncaya kadar savaşın diye de Amerika mı yazdırdı? Hani o kadar da değil diye düşünüyorum da o yüzden soruyorum.
-
Alıntılamamı istemeyen vatandaş, alıntılamam merak etme meraklısı değilim. Düzgünce kusura bakma diye lafa girip bir şey sordum keşke düzgün cevap verip diyalog kurabilseydin ama olmadı. İnananlarla derdim olmadığını söylediğim halde hala aynı şeyi tekrarlaman çok yersiz, İslamofobik olduğumu söyleyebilecek cesarete sahipsem öyle bir şey olsa onu da söyleyecek cesaretim olurdu merak etme. Kendini İslam alimi zannedip çabalarım sonuçsuz kalmış minvalinde cümleler sarf ettin, ona rağmen ülkemin insanı böyle diye beni küçük gördün, gül mü atacaktım birde? Düzgün cevap veren düzgün cevap alır, eğer düzgün cevap almıyorsan kendi yazdıklarını sorgulamalısın. Ayrıca pısırık mısınız diye sormadım ki gereksiz cümle içinde kullanıyorsunuz, ne alakası var konumuzla? Neyse, dediğiniz gibi ayrı dünyaların insanıyız, bizden olmaz en iyisi muhatap olmamak.