Her türlü insanla karşılaşacağımızı düşünerek gidelim. Banyoya bile zor soktuğumuz insanlar vardı Fazla eşyaya gerek yok tıraş iç çamaşır eşofman takımı ve boyuna asılan cüzdan alın. belli başlı kişisel eşya falan götürün yeterli. Zaten çoğu şeyi veriyorlar veya oradan alabilirsiniz boşuna fazla şey yük etmeyin. Ha birde kilit alın adamlar çorapları bile yürütebiliyor. Usta birliğinde benim montumla künye zincirime bile göz dikmişlerdi doğuda oluyor özellikle zinciri verdim de montu nerdeyse bedavaya alacaktı vermedim. komutanlarda üst devrelerden yana oluyordu. Onun harici şafak saymayın yoksa geçmez. Gece daha güzel zaman geçiyor ve gündüz yapılacak olan işlerden de yırtabiliyorsun. Biz tabi kar atma işlerinden dolayı öğlene kadar da kar temizliyorduk uykusuzluktan gg olurduk ama komutan görmeyi pek sevmezdim o yüzden rahattı. Bazı şeyler düşeceğin yere göre değişebilir. Birde alt devrenize çile çektirmeyin ben yapmadım kimseyi askerlikten soğutmam herkes anasından babasından ayrılıp hasrete vatanı korumaya gidiyor illallah ettiriyorlar. Ben yapalı 7 seneyi aşmış tabi neler değişti bilmiyorum