Sondan başlayayım, merak etmeyin beni kıramazsınız, beni kırabilecek kalibrede değilsiniz üzülmeyin lütfen ben öyle herkese kırılmam. Batılı düşüncedeki insanların geneli insan haklarına değer verir, haliyle terörist bile olsa insanların beden bütünlüğüne önem gösterir. En berbat suç için bile sadece 15 yıl ceza veren ülkeler var ve buna rağmen doğru dürüst suç işlenmiyor. Elin İngilizi, Fransızı, Almanı, İtalyanı suç işlendiğin kol, bacak, kafa kesmez, hangi dinden veya ırktan olursa olsun yaşam hakkına değer verir. Açık açık söyledim ben İslam'dan nefret ediyorum diye var mı ötesi? Yalnız benim ülkemde bile böyleleri var vs. konularına hiç girmeseydiniz daha iyiydi, siz iyi niyet elçisi misiniz İslam'ın son sancağı mı yani siz kimsiniz ki sizin ülkenizin insanı bile böyleyse boşuna uğraşmışsınız, yani en azından ne ile uğraştınız Hilafet sizde mi bizim mi haberimiz yok, İslam'ı doğru tanıtmak için ne gibi akademik çalışmalar yaptınız da uğraşınızın boşa gittiğini falan düşünüyorsunuz üstelik beni fikirlerim yüzünden eleştirerek, boşa gitmiş olarak değerlendirerek. Ayrıca sanırım okumadığınız için iyi anlayamamışsınız, İslam diğer tüm inançlara savaş açmış bir dindir, diğer tüm inançların da kendilerini öldürmek isteyen bir inancı sevmemesi gayet normaldir. Ayrıca idrak edemediğiniz mevzu ise benim bu inanca antipatim var, insanlara yani bu dinin inanırlarına değil. Benim öldürülmemi isteyen bu din, bana ne o dine inananlardan, onlarla bir sorunum yok ki, şimdi kavrayabildiniz mi? İnancı sevmemek ile o inanca mensup 1,5 - 2 milyar kişiyi sevmemek arasında uçurum var. Budizm mesela bana savaş açmadı, Konfüçyüsçülük bana savaş açmadı, Taoizm bana savaş açmadı ama Mürted olduğum için İslam benim katledilmemi istiyor, beni öldürmek isteyen inanca aşk mı besleyeyim siz söyleyin? Neyse, nasıl olsa okumazsınız boşuna parmak yormanın alemi yok, mantıklı düşünenler zaten meseleyi anlamışlardır.