UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yeri bombalamiyorsaniz hak etmiyorsubuz bir tane Turk teror orgutu varmi yok madem meslektasiz EXW satis yapmisim adam nakliyeyi ayarlamis brni arayip tüm muslumanlar sahtekar tirim nerede diyor tiri ben ayarlamadim ne bilim nerede. Usebin lafinin babasi ile amerika baskani ortak oluyor sizce çokmu masumlar benim için dinin hiç bir önemi yok sadece hiristiyanlara guvenmiyorum iki yuzluler kusura bakmayin siz boyle yaparsaniz onlarin yapmasi gayet normal.

Hocam exw satışta yapsanız, artık bir çok lojistik firması yıllardır günlük email ile tirin konumunu size bildirir aynı şekilde müşterinize de. Firma bu sistemi kullanmiyorsa satıcı olarak sizin takip etmeniz gerekir etik olarak. Bu karşı tarafa konforlu alışveriş imkanı yaratır.

Muslumanlar hakkında böyle bir tutum sergilemesi elbette hoş değil, ancak herkesin hemfikir olduğu şey bizden bin yaramaz adam çıkıyorsa onlardan 1 tane çıkıyor. Acı ama gerçek.

Ben dünya insanıyım. Benim için kimin hangi dine mensup olduğunun bir önemi yok. İnsanlığı önemlidir.