By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizinle meslektaşız. Hali hazırda da bir fabrikanın ihracat muduruyum. 5 pasaport bitirdim. Üniversiteyi yurtdisinda okudum 6 ama 5 sayıyorum artık yabancı dil biliyorum. Bahsettiğiniz muamelelere hiç maruz kalmadım. Derler ya çuvaldızı kendimize batiralim diye.

Ocakta Almanyaya gidecektim, malum olaylardan dolayı vizem Red yedi.

Nisanda Rusya'daki fuara gidecektim, aşırı İslamcıların GIDECEGIM BINAYI taraması sonucu 150 ölü 100 yaralı. Ve fuar iptal. Bayramdan sonra suudi arabistana gidecektim, İran saçmalığı gitti İsraili bombaladi şuan pek tekin değil gitmek.

Bakın dikkat ederseniz saydığım bütün bu problemler Müslüman kişilerce çıkarılmış problemler.

Yaptığımız eylemlerle 3. Sınıf insanlar olmayı haketmiyor muyuz ?
Bir yeri bombalamiyorsaniz hak etmiyorsubuz bir tane Turk teror orgutu varmi yok madem meslektasiz EXW satis yapmisim adam nakliyeyi ayarlamis brni arayip tüm muslumanlar sahtekar tirim nerede diyor tiri ben ayarlamadim ne bilim nerede. Usebin lafinin babasi ile amerika baskani ortak oluyor sizce çokmu masumlar benim için dinin hiç bir önemi yok sadece hiristiyanlara guvenmiyorum iki yuzluler kusura bakmayin siz boyle yaparsaniz onlarin yapmasi gayet normal.