UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farkindayim hocam bu arada dindar biriside değilim maalesef ama hiristiyanlari ve yahudileri taniyacak kadar aralarinda zaman geçirdim müslümanlardan her zaman hoş görü beklerler ama asla hoş görü göstermezler.

Örneğin bir yabanci geldiğinde ülkemizdeki çoğu kesim gelen kişiyi sahiplenir dinine bakmaz ama yurt disinda müslümanim dediğiz zaman direk terorist muamelesi görüyorsunuz yuet disinda olan arkadaşlar yanitlayabilirler her yerde 2. Sinif insan muamelesi görüyorsunuz hoş görü karsilikli olur.

Fanatizime karsiyi. Her alanda fanatikte degilim
Hocam sizinle meslektaşız. Hali hazırda da bir fabrikanın ihracat muduruyum. 5 pasaport bitirdim. Üniversiteyi yurtdisinda okudum 6 ama 5 sayıyorum artık yabancı dil biliyorum. Bahsettiğiniz muamelelere hiç maruz kalmadım. Derler ya çuvaldızı kendimize batiralim diye.

Ocakta Almanyaya gidecektim, malum olaylardan dolayı vizem Red yedi.

Nisanda Rusya'daki fuara gidecektim, aşırı İslamcıların GIDECEGIM BINAYI taraması sonucu 150 ölü 100 yaralı. Ve fuar iptal. Bayramdan sonra suudi arabistana gidecektim, İran saçmalığı gitti İsraili bombaladi şuan pek tekin değil gitmek.

Bakın dikkat ederseniz saydığım bütün bu problemler Müslüman kişilerce çıkarılmış problemler.

Yaptığımız eylemlerle 3. Sınıf insanlar olmayı haketmiyor muyuz ?