DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
estafurullah hocam rica ederim benim size nacizane tavsiyem iade hakkınız var ise hemen iade edin yoksada canınız sağolsun kullanın ufak tefek işlerinizi yaparsınız fakat yüksek performans beklenilmeyecek türde donanıma sahip celeron işlemci çok düşük bir işlemci yani birde bu gibi taksitle ürün satılan yerlerde vade ile alıyorsunuz fakat üzerine ciddi fiyat farklarıda ekleniyor sonuç olarak aylık azda olsa o paralar cebinizden taksit taksitde olsa çıkıyor ve size paranızın haketmediği ürünler satılıyor ben bu olayada karşıyım böyle bir hizmet memnuniyetsiz durum yaşayacağınıza sıfır almayın gidin yarı fiyatına bir süre birikim yapın daha iyi laptoplar alın. Çevrenizde eşiniz dostunuz pc'den anlayan birileri varsa gerekirse 300-500TL o kişiye rica minnet karşılığında iyi bir sorunsuz 2. el dahi olsa sistem buldurun 2. elden alın uzun ömürlü kullanın zaten bu size bahsettiğim ürünlerin garantileri falan da çöp her türlü sorunda arkasında bile durmuyorlarki sıfır almanında espirisi kalmıyor zaten performans sorunlarıyla ilgili hiçbir dönüş alamazsınız bile bile alıyorsunuz celeron ve düşük özelliklerde sistemleri performans da beklememek gerekiyor kasıyor donuyor diye garantiye gönderemezsiniz ürünü gönderseniz de bişey olmaz zaten şöyle bir örnek vereyim 2011 yılında üretilen i7-2630QM gibi işlemciler bile şuan aldığınız celerondan daha performanslı hızlı çalışcaktır. O yüzden bence paranızın karşılığında alabileceğiniz en iyi ürünü hizmeti almaya çalışın. Anlamıyorsanız malesef bu gibi durumlarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz.

Normalde 15.00/18.00 arası teslimat yapılacaktı.Gecikti belki de vesiledir 😀 Sizin bilgilendirmeleriniz ve genel kullanıcı deneyimi olarak " CELERON " almamaya karar verdim . Üstelik faturaya ek %60 fazla ödeyecektim ve "Performansı düşük bir ürün alacaktım. Şuan iptal talebini ilettim . Hersey için tekrar teşekkürler. Dell dışında düşük bütçeli var mı acaba önerileriniz