"yükleme sırasında bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" bu sorun çoğu kişiyi çileden çıkartmıştır. özellikle beni. Saat geç olmasına rağmen sorunu nihayetinde çözebildim. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar oldukça fazla ve birçok yöntem olduğu kadar bu yöntemler bazen başarısızlıkla sonuçlanmakta. Wp-includes silip yükleme, uploads dosyasının silinip tekrar yüklenmesi, uploads dosyasına 755 ve/veya 777 izni verilmesi, hatta wordpressi komple silip tekrar yükleme gibi yöntemler sıralanmış. Ben daha fazla yöntemide denedim ancak çözüm bulamadım. Tabi bu şuana kadar. Hazır kendi yöntemimi bulmuşken ve r10 aklıma gelmişken paylaşayım istedim. öncelikle şunu belirteyim. Benim sorunumun temadan kaynaklandığını farkettim. söyleyeceğim bu yöntemi denemeden önce temanızdan mı kaynaklı onu öğrenin. başka bir temaya geçip resim yüklemeyi deneyin. Yükleme yapıyorsa, bu demektir ki temanızdan kaynaklı. temanızdan kaynaklı ise çözümü; başka bir temaya geçerek sorunun kullanmak istediğiniz temadan kaynaklı olduğunu öğrendikten sonra tekrar sorunlu temayı aktif edin. Daha sonra filezilla programını (ben filezilla kullanıyorum ondan filezilla dedim) açıyoruz. - her ihtimale karşı functions.php dosyasını yedekleyin.
- temamızın olduğu klasöre gelerek functions.php dosyasını açıyoruz.
- farklı kaydet diyerek ansi olarak bilgisayarımıza kayıt ediyoruz.
- ftp'deki functions.php dosyasını siliyoruz.
- bilgisayarımıza kayıt ettiğimiz ansi'li functions.php dosyasını tekrar ftp'ye atıyoruz.
- işlem tamam.
tebrikler! Sorunu tamamen çözdünüz.
hocam anlatim için teşekkürler ancak benim gibi işi tam bilmeyenler için ansi'li kaydetme nedir, nasil yapilir onu da iletebilir misin?