merhaba arkadaşlar şuan için ismini vermeyeceğim problemi çözmelerini umduğum bir firmada 9 yıl üzeri bir domainim var. isimtescilden 2 yıl önce kendilerine taşıdım. neyse 12. ay 2023 te süresi dolmadan domaini uzattım. akabinde dün bir site kullanmak için domainin dnslerini yönlendirmek istediğimde ise bunu başaramayınca kendilerine ticket yolu ile problemi anlattım.

ardından destekten bana gelen cevap domainimin gandi.net e geçtiği vs. gibisinden işte orayla iletişime geçmem gerektiği gibi birşey oldu. dedim domain sizde neden gandi.net e geçer marka tescil vs. lik bir domain değil öyle olsa dahi site yok domainde genel bir isim vapur yani marka tescili olacak birşeyde dedil.
*
şimdi ise kendilerine yazıyorum gandi ile iletişime geç diyor yahu ben süresi dolsa dahi domaini uzatma hakkım var faturamı ödemişim çıkardığınız fiyatı yani geri kalan problem sizi ilgilendirir. Bu konuda ne yapabilirim ?? Domain bana ait faturamı ödediğime dahil belgeler var.

Dediğim gibi sorunu çözmelerini umduğum için şuanda firma ismi vermiyorum bilinen bir firma başına böyle birşey gelen varmı ??

adamlara ticket açıyorum verdikleri cevaba bakın

Alıntı
Merhaba izzet Ferhat Gönenli;
Gandi olarak spam dahil tüm kutularda aratmanızı rica ederiz.
Saygılarımla,