kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuranın hiç değişmediğine inananlar , sadece inanıyorlar , gerçeklik aramıyorlar.

Bende müslümanım fakat konuya objektif bakıp , dini kenara bırakarak düşündüğümde her şey mantıksızlaşıyor.

xx Kitap gelmiş. Son ve doğru din , kitap benim demiş.

Peşinden xx Kitap gelmiş , aynılarını oda söylemiş , Diğerini yalanlama ve ondan daha iyi bir iş çıkarması normal çünkü var olanın üstüne eklemiş. Diğer din hayır gerçek benim diyerek kendini savunamaz sonuçta : )

Peşinden xx Kitap daha gelmiş. Ben sonuncuyum gerçek benim demiş. Oda var olanların üstüne kendince eklemiş , tecrübeyi kullanmış.

Teknolojik alet mi bu ? Zamanla güncelleme gelmiş. Geçmişi geleceği gören mükemmel bir yaratıcının bu hataları yapma olasılığı nedir diye düşünmüyor değil insan.

İslamı Allah koruyor diyorsanız eğer , diğer dinleride o göndermedimi onların ve inanan milyarlarca insanın başı mı keldi

Ayrıca kameranın teknolojinin kanıt olmadığı bir dönemde bir şeyleri değiştirmek bunu iz bırakmadan yapmak gayet kolay olurdu.
Teknoloji varken bile günümüz'de bir çok iş çevrilebiliyor , sır gibi saklanabiliyor.
Ben son bir yıldır deistim. Öncesinde koyu muhafazakar biriydim. Araştırdıkça dinlerdeki çelişkileri görünce Teist inancından ayrıldım.
Yıllarca tüm dünya halkları kandırılmış.
Şuanki tüm dinlerdeki inanışlar kurallar Sümerlerden gelme.

https://twitter.com/Uzaktan_Gelen_/s...67655476932649

Tüm mesele bu