DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hevesinizi kırmak istemem ama hp'dir casper'dır bu markalar gözüm de çöptür zaten kullanıcı deneyimi ve yorumları şikayetleri okursanız eskiden yeniye günümüze kadar çıkarttıkları her ürün kusurlu sorunlu problemli ürünler dilerseniz ürün geldiğin de yoğun yük altında sıcaklık ve drop gibi performans'ı gözlemleyeceğiniz her türlü stress testini yaparak kendiniz de gözlemleyebilirsiniz. Şimdi uygun fiyatlı diye satılan ve içerisinde güzel teknoloji varmış gibi gösterilen bu kötü markaların cihazları yerine 1-2 tık altında donanım özellikleri sunan diğer markalar emin olun bu markalardan ürünlerden daha stabil sorunsuz çalışıyor bu oyuncu bilgisayarları adı altın da satılıp uygun fiyatlı bütçe dostu diye satılanların hepsinin neredeyse kasa mimarisi çöp durumda soğutma denilen bişey yok yumurta kırsan pişirir o sıcaklıklar da ayrıca İçerisine güçlü ekran kartı ve chipler koyuyorlar ama ısınmasın diye Watt kısıyorlar sonra performans alınamıyor burasıda ayrı bir komik durum. İşin özetine gelirsek Laptop'da benim için iş için mac windows için marka tercih etmem gerekirse de DELL ilk seçeneğim olur lenova thinkpad'de kullandım uzun bir süre lenova da iyi marka fakat ilk önceliğim her zaman dell'den yana olacaktır. Aklınızı karıştırmak istemem ama düşük bütçeniz varsa dahi gerekirse gidin şuan kullandığınız sistemin daha düşük özelliklerinde dell marka alın emin olun yüksek özellikli diye kullandığınız bu çöp sistemlerden daha serin daha performanslı dropsuz çalışcaktır. Ayrıca düşük bütçenize sırf 2-3bin TL fark ödemekten kaçarsanız 2-3 yıl boyunca size işkence çektirecek sistemlerle yaşam kalitenizi düşürürsünüz gerekirse üzerine koyun 3-5 daha iyi bişey alın bunlarla eziyet çekmeyin. Hadi iyi forumlar

Bu kadar uzun bir yorum yaptığınız için teşekkürler , onûre ettiniz . Vodafone faturaya ek aldım bunun haricinde tablet hariç birde hometech vardı o da celerondu maalesef