vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ooff bu bakış acısıyla gider en acı yemeği yer ve tüm yemekler acı ve lezzetsiz dersiniz teşekkürler
Hocam bu bakış açısı diyorsunuzda Tüm teroristler müslüman (SÖZDE) onları finanse edenler hiristiyan ve yahudi hoş görü diyorsunuz ama hep tek taraflı hoş görü var kaçtane kilise bombalandı kaçtane kilise yakıldı yada basıldı birde kaçtane caminin başına bunlar geldi ALEVİ bir aileden geliyorum ailem oruçta tutuyor namazda kılıyor ben yapmıyorum bunları (PİŞMANIM) ama islam dinine terör dini diyenlerin hepsi hiristiyab hadi bunuda geçtim Filistini sevmem asla Türkiyenin yanında olmadılar ama yazık değilmi çoçuklar ölüyor yaşlılar ölüyor kadınlar ölüyor masumlar ölüyor vuran yahudi silahı veren hiristiyan yapmayın ALLAH aşkına diyecem ama neyse boş verin istediğinize tapmakta inanmakta ögürsünüz bunun için birisi sizi eleştirirse karşısında dururum ama burası bir ticaret formu gelip burada böyle bir konu açıyorsanız eleştiririm sonuna kadar (Bir müslümana yakışır şekilde düzeyli ve saygılı).