mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İllallah ettiriyor kargolar. Yanlis anlamayin ama turkiye de dogru duzgun firma yok... lojistik olsun kargo olsun cam bir urunu kirmadan goturenine denk gelmedim daha isimiz e ticaret.. ty exp şu anda oldukca iyi..
Bi zamanlar ben de kargo da çalışmıştım ( sürat kargo’da ) söyle izah edeyim size, hafif ve küçük olan siparişlerinizi hepsijet üzerinden verirseniz daha sağlıklı elinize ulaşır, süraat, yurtiçi gibi kargo firmalarına genellikle büyük ve ağır eşyalar taşıdığı için sizin kargonuz da arada nanay oluyor 😂 hadi diyelim mecbur bu firmalardan verdiniz o halde verdiğiniz şubede ki çalışanlardan rica edin kargonuz yola gündüz çıksın ( gece kesinlikle çıkmasın )

Adoss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kırılan ürünlerin bir çoğunun sebebi transfer merkezleri orda çalışan insanlar maalesef egitimsiz ve asgari ucretle çalısan insanlar ondan kaynakli oldugunu düşünüyorum
Bu arkadaşın yorumu kesinlikle doğru, aktarma merkezlerinde çalışanlar kişiler genellikle yaşlı ve sabıkalı kesimler, inanın deli para eden televizyonlar var mesela tak tuk bi atıyorlar görmeniz lazım ( deli para edecek eşyalar havada uçuyor ) eğer değerli eşyalar işe hepsijet en iyisi ( yurt içinden kesinlikle uzak durun
kSalih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kargolarla futbol oynadığınız doğru mudur ?
Keşke futbol oynasalar emin olun daha sağlıklı elinize ulaşır 😂