yildizteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, @moderncloud; epey mağduriyet bulunuyor, konu hakkında gelişmeler nelerdir?
Problemler ne zaman giderilecek, alınan aksiyonlar ve gideceğiniz uzlaşma yolları hakkında detaylı bilgi verir misiniz?
Tek başına bir ordu olan sayın İsmail Bey, bu olayda herhangi bir sorumluluk yüklenmiyor ki uzlaşma yolu arasın

@moderncloud;

Halen mesajımızı alıntılayıp "dava açın, o şirket bu bu şirket şu" diyor. Gecenin 04'ünde mesajımızı alıntılamayı biliyorsanız, problemi de çözmeyi bileceksiniz aynı eforla...

Bu sektöre çocukken başladım, yaşım oldu 35. Bana hiç kimse bağlantı kaynaklı her ne kadar tatil de olsa savaş da olsa 8 günü aşan problemin çözülemediğini izah edemez. Özellikle yıl olmuş 2024. Bu işin arasında kesinlikle başka bir şey var.
Datacasa vb. datacenterleri boşuna aramayın yazmışlar ilk mesajda. Kamu hariç verilere kimse dokunamaz diyor. Demek ki verilerimiz sağlamda. Ama panelde sunucu offline görünüyor. Demek ki bağlantı yok sunucuyla. Tek sorun bu. Koskoca datacenterda 8 gündür bağlantı olmaması gibi bir durum olamaz, eğer oluyorsa kapatıp gitsinler zaten dükkanın kapısına kilit vursunlar.

O da mantıklı olmadığına göre geriye tek bir soru kalıyor ve yine önceki sorduğum sorumu tekrarlıyorum sayın Level III Support Operator İsmail Bey, datacenter'a borç mu taktınız da adamlar fişinizi çekti, batıyor musunuz, kaçıyor musunuz?????

Dosyalarımızı verin kardeşim. Dava aç demeyi biliyorsun, emin ol bu kadar insan firmanla uğraştığımız zaman değil hizmet etmeye, destek ticketlerine "işlemlerimiz devam ediyor" yazmaya bile fırsatın kalmaz.
Bu ne ticari ahlağa sığar, ne başka birşeye ya... Ayıp ya..