Türkiye'ye ilk geldiğim dönemlerde tesadüf sonucu rastlamıştım bu foruma. Bir çok yabancı platformlarda olduğum için buraya da o zaman kayıt olmuştum.

Kayıt olmamın bir kaç sebebi vardır:

1. Bilgi paylaşımı: Çok az olsa da bir kaç üye işe yarar gerçek anlamda bilgi paylaşımında bulunuyorlar. Takip ediyorum kendilerini. Bilgi çok değerlidir.
2. Her yaştan ziyade, farklı bakış açılarına sahip insanların olması güzel bir şey. Aynı zamanda olaylara nasıl bakıyor insanlar, nasıl tepki veriyorlar, ne düşünüyorlar. Belirli konuları takip ediyorum.
3. Özellikle daha genç yaştakilerin bakış açıları, düşünceleri, hedefleri ve proje fikirlerini takip ediyorum. Bazen gerçekten kayda değer projelerle ilgili üstü kapalı da olsa sorular oluyor. İşin içini çözmek zor olmuyor zaten.
4. Dijital ortamda olası her türlü olumsuzluklarla ilgili bilgiyi ilk buradan öğreniyorum. Buna yeni dolandırıcılık ve sahtekarlıklar da dahil. Ayakçıların da yuvalandığı ve açtığı konuları takip ederek doğru analiz etmek yeterli.
5. Bazen de ticaret yaparım. Alır veya satarım. Ama artık çok nadiren.

Genel olarak memnun değilim ama. Çünkü her geçen gün akıl ve mantığımı donduran konularla karşılaşıyorum ve bu açılan konular normal bir şeymiş gibi de yayında kalmaya devam ediyor. Örnek verecek olursak Dating Uygulaması işi. Resmen .... teşvik.
Fakat hala işe yarar olduğundan biraz da alışkanlık haline geldiğinden buradayım diyebilirim.