kurulmuş tezgah var git orayı geliştir dostum,
Hocam mantığım da bu şekilde söylüyor işleri online taşıyıp daha iyi bir hale getirebilirim ama bilmiyorum hani bu şehre dönmek istemiyorum
Selam olsun,
Bu işin sırrı kişinin mutlu olacağı hayatın hangisi olduğunda gizlidir.
Hepimiz hayatımızı iademe ettirmek için belirli bir kazanç sağlamak durumundayız.
Bunda bir beis yok lakin bu hayat sadece başarı odaklı ya da para kazanma odaklı yaşanacak kadar uzun soluklu değil.
Eğer sizi mutlu edecek şey kurulu düzeni devam ettirip istediğiniz hayatı yaşamaksa doğrusu budur.
Eğer sizi mutlu edecek şey kendi düzeninizi kurup, başarı sağlamaksa doğrusu budur.
Ben bu ikilemde kalmadım ama farklı ikilemlerde kaldım.
Her defasında kişiliğime uygun olanı tercih ettim ve şartları kabul etmeyip değiştirdim.
Örneğin babanızın kurulu düzenine dahil olmak gibi görebilirsiniz ama ben o şekilde görmem.
Bu kurulu düzeni kendi düzenimi oluşturmak için bir şans olarak görürüm.
Büyükşehir değil neredeyse gitmediğim ülke kalmadı ama Akdeniz'de bir köyde yaşıyorum ve çok huzurlu mutlu bir hayatım var.
Hayattan keyif almak, huzurlu ve mutlu olmak paha biçilemez zenginliklerdir.
Bunlara sahip olmak için size bahsettiğim ikilemleri olduğu gibi kabul etmek yerine kendime uygun hallere getirmeye odaklandım.
Sanırım bunu başardım ki bugün istediğim hayatı yaşıyorum.
Ben kendi tecrübemi aktarmak istedim umarım yanlış anlamazsınız.
Sevgiler.
hocam estağfurullah ne yanlış anlaması çok güzel anlatmışsınız. Olan düzeni kendime bir düzen oluşturmak için bir şans olarak her zaman görüyorum lakin kurulu düzenin olduğu şehirden midir yoksa neydendir bilmiyorum ama bi türlü o hissiyatı yakalayamıyorum