İTÜ Endüstriyel tasarım bitirdim kendime 3 ay önce f/p kalibresine önem vererek uğur markasından aldım. İnanın klima ve buzdolabı marka seçeneği sonsuz. 1- Yerinizi ölçün ( sağı solu üstü 5 cm boşluk kalacak şekilde ) 2- Fiyat aralığınızı bulun , 3- Modeline karar verin ( Dondurucu üstte tavsiye ederim; okuduğum kadarıyla elektrik kesintisinde dondurucu altta olan cihazların periyodik arızalanma sıklığı daha fazla , kullanıcı çoksa çift kapaklı) ( bsh markası grubunda kronik arızalar var ;bkz siemens , bosch ) 4- Ön yüz tasarım + rengi ; inox , beyaz , retro binbir çeşit var.
5- Soğutmuyor demenizin sebebini öğrenin : (buzdolabı gaz kompressörlerinde 3-4 tane marka var sanırsam bunda en istikrarlı olanı bulmaya çalışın youtube kullanıcılarından veya 8 10 taneye düşmüş benchmarkınızdan kullanım kılavuzuna bakın.
6- Eskisi gibi 10 yıllık ömürlük buzdolabı alma devri bitti deyip 5 yıllık alsaydım ne alırdımı düşünebilirsiniz.
hocam iç tasarımları begenemedim. yukarıdaki linktekini begendim.yoksa inan 20k dan fazla para vermek istemiyorum