1. maddeye katılmıyorum.
İngiltere ye bakın hocam, nerede cahilden ziyade sapık, sapkın varsa oraya gitmişler.
Geçenler de bir adam kova gibi bir şeyin üstüne çıkmış, elinde telefon tuvaletini yapıyordu. Gelen geçen tepki vermeden gidiyordu. Ben olsam kovaya torpil atar aklını da ... de alırdım.
Bana göre bu mültecilere hususi olarak ses çıkartmıyorlar.
Asıl amaçları sağcı, milliyetçi kesimin sayısını artırıp, aşırı milliyetçi partileri iktidara getirmek yada iktidar da tutmak.
İnsanlar ciddi derece rahatsız olup da isyanlara başladıkları zaman bu çer çöpleri ait oldukları çöplüğe geri gönderecekler.
Hocam emin olun onlar sadece göçmen değil ingiliz gençleride berbat hangi avrupalıya sorsan bunu söyler zaten. İngiltere yaşamak için en son tercih edilmesi gereken ülke. Her an kapkaç her an bıçaklanma yaşabileceğin bir ülke. Kiralar uçuk maaşın 3/2si kiraya gidiyor konut krizinden dolayı , göçmen problemi ve suçlarda ciddi artış var. Hem göçmenler hem ingilizler problemli bence. İngilterede iltica için çok saçma sapan bir süreç var.
Ayrıca ingiltere abden çıktı. Ve ingilterede çoğu bakan hintli çok garip bir ülke.
Fransa peşinden takip ediyor.
Almanya ve hollanda var sırada. Şuan ikiside sınırda bir şeyleri değiştirmezlerse sonları ingiltere olur benden demesi. En güzel politika baltık ülkelerinde sokmuyorlar içeriye. En doğrusunu yapıyorlar.