Bir yılın üzerinde süredir bu firmadan sunucu hizmeti kullanmaktaydık fakat aynı sorunu 6 gündür yaşıyoruz. modernizmir.net firmasında 2 adet sunucumuz 6 gündür offline. hiçbir şekilde çözüm sağlanmıyor. Bayram tatilidir diye anlayışlı olmaya çalıştım ama tatil de bitti. Web sitelerimiz ve mobil uygulamalarımız 2 sunucudaydı. Veritabanı yedeklerine de ulaşamadık. Ticari itibar kaybı yaşadık. Bi de adamlara hukuki yollara başvuracam dediğimde, pişkin pişkin "üye olurkenki hizmet sözleşmemizi okuduysanız dava açarsınız" benzerinde cevaplar veriyor. Firmayı azcık araştırdım. İsmail Öztürk isimli şahsa ait. Bir de veri sunucusu olarak "güya" hizmet aldıkları yer de yine Bursa Ticart Odasına kayıtlı STERLY VERİ MERKEZİ A.Ş. Onu da incelediğimde bi baktım ki ne göreyim, Ticketlarda Level III Support Operator ünvanına sahip İsmail Öztürk, STERLY A.Ş. nin de tek ortağı.
Tam anlamıyla rezillik...
Merhaba,
Araştırmanız için teşekkür ederiz. Sözleşmeye göre pazartesi hizmet aldığınız firmaya dava açabilirsiniz. Belirttiğiniz firma hizmet aldığınız firmaya hizmet verici firmadır. Yaşadığınız sorun ile de bir ilgisi ve sorumluluğu bulunmamaktadır beyefendi. Yaşanan sorunun uzamasının sebebi Resmi tatildir. Düzeltildikten sonra da panelden tekrar duyuru yayınlanacaktır. İyi çalışmalar.