Konu başlığı biraz işin espirisi ama dolaylı yoldan gerçek hemen konuya geliyorum

Ben instagram kullanıcı adları alıyorum bir çok kişi biliyordur can sıkıntısına facebook sayfalara asla ama asla il ismi alamiyoz kural bu vermiyor hatta ekran görüntüsü ekliyorum ben yinede denemek istedim ve işin garip kısmı istanbulu aldım 😅😁 sayfa adım sadece istanbul evet isterseniz sizde deneyin vermeyecek hatta sayfa kurun ayarlardan sayfa ismi degişmeye çalışın yine izin vermiycek ama enteresan olan sayfa adım profilime girince gözükmüyor ama istanbul olduğuna dair bir çok delilim var ayarlarda falan istanbul olarak gözüküyor bunu satar mıyım bilmiyorum ama güzel kazanç elde edebileceğime eminim çünkü biliyorsunuz sayfa açınca o sayfaya Facebook üzerinde konumda girince instagram ve facebook story post konum eklemelere o konumunuz geliyor ben istanbul ismine sahibim ve adres yerine istediğim iş adresini yazarım instagram ve facebookda adres kısmına istanbul yazınca en başta ben olucam ve istediğim etiketlediğim adres gözükecek ya da ne bileyim paylaşım çok yaparım ve aktiflik biraz olunca istanbul yazınca Facebook da ilk benim sayfam çıkar yani çok fazla iş yapabilirim
( not: profile girince isim yerinde bir şey gözükmüyor medya desteğinden düzeltiririm muhakak artık istanbul bende )