Merhaba Gençler,
R10da bakıyorum. bir sürü kullanışsız ve amaçsız yapılan uygulamalar görüyorum. Burada ben bu işi yapıyorum demek adına işlevsiz bir sürü uygulamaların tanıtımını yapıyor. tabiki kendini geliştirmek ve yeni işler almak istiyorlar farkındayım ama lütfen boş projelere zamanınızı harcamayın. ilerleyen zamanlarda geçmişe bakıp güleceksiniz.

Başarılı Bir uygulama da neler olmalı?
  1. Kullanılabilirlik Araştırması: Proje daha önce yapılmış mı? Kimlere hitap eder araştırma yapmak. Genel Kullanıcıya uygun mu? Rakip analizi yaparak rakibinden farklı olmak ve yaratıcı olmak gerekir. çünkü yaratıcı olmazsanız sizi tercih etme ihtimali azalır
  2. Proje detaylandırma : Projede neler olacağınız belirlemek için mutlaka önce dokümantasyon oluşturup rakiple farkınızın hikayesini yazmak. Yani Planlamak gerekir
  3. UI/UX Tasarım Aşaması : Profesyonel UI/UX Tasarım Yapamıyorsanız. Kaliteli Bir tasarımcı ile çalışmak. Yani Güzel tasarım kullanıcıyı cezbeder.
  4. Kodlama Aşaması : Temiz kodlama ile Açıksız bir yapı oluşturma. Yönetilebilirlik için web admin. reklamın yarısı olan bildirimleri uygulamanıza eklemeniz.
  5. Reklam Bütçesi : Proje Kullanılabilirlik araştırmasından sonra hitap edilecek kimselere göre reklam verme.
Uzmanlık Alanım:
  • UI/UX Tasarım
  • Grafik Tasarım
  • Sunucu Bilgisi > İdare eder
  • Seo > İdare eder
  • Proje Yöneticisi

Mehmet YILDIZ
Saygılarımla,

İyi geceler r10 Delikanlıları