Siyasi tercihleri için Güldür Güldür sevmediğini, gülmediğini söyleyen geniş bir kitle yoksa bende bir şey bilmiyorum arkadaş, bir kesim siyasiye inceden inceden dokundurup memleket meseleleri hakkında eleştiri yaptıkları için resmen linçleniyorlar. Ben seviyorum, her hafta da keyifle izliyorum youtube'dan sadece skeç kısımlarını, seyirci sohbetleri olmadan. Cem Yılmaz'a laf atanlar da yok değil, Güldür Güldür'den komedyenlere bağlayıp siyasal tercihleri yüzünden ona da vurmak isteyen oluyor haliyle çok normal, gülsün gülmesin hiç önemli değil, aynı fikirde değiller nasıl olsa. Yasemince nerede? Reyting Hamdi nerede? Bunları da sorgulayalım. Levent Kırca vardı çocukluğumuzda, çok gülerdik ve kısıtlı bütçeleri ile, geniş bir kadro ile harika işler yaparlardı, keyifle izler ve yayın gününü beklerdik, sonları ne oldu?

Tiyatro yapacak salon bile verilmedi siyasi tercihleri yüzünden, son yıllarında hiçbir ekrana çıkma şansı tanınmadı, reytingleri yıkıp geçtiği halde hiçbir kanal teklifte bulunmaya cesaret edemedi, birilerini karşısına almaya yanaşmadı ve ekip dağıldı. En sonunda Levent Kırca borç batağında öldü, Her türlü siyasi şaka yapılabileceği görüşündeyim, eğer mizahta bile özgürlük yoksa boşuna özgürüz demeyelim, şaka yapmak bile suç olmuşsa vay halimize. Güldür Güldür işte, gülersin gülmezsin ama izleniyor, %50'den fazla skeci gerçekten çok başarılı, kimse de %100 güldürme garantili skeçler beklemiyor zaten başarı yüzdeleri yeterince iyi. Eğer siyasi kötüleme yoksa da herkesin kendi hür kararıdır, kendi kişisel zevkidir bir şey diyemeyiz. Küfür ediyorlar diyen olmuş, ulusal kanallarda o pek yapılmaz ama küfürle gülmek isteniyorsa Konuşanlar var, orası da komik ama bel altı komikliği çok fazla. Prime Time da ulusal kanalda Hasan Can Kaya kadar cüretkar olamadıkları için de kusura bakmayın, küfürsüz o kadar oluyor demek anlayış gösterin.