@AprilSoft;
@ServerPark; İlgili arkadaşın şikayet kısıtlaması kaldırılmış. Ben talebimi tekrarlıyorum, ilgili kişinin banlanmasını talep ediyorum.
Kusura bakmayın ama sizlerde gördüğüm kadarıyla sunucu firması işletiyor veya bu alanların birinde hizmet veriyorsunuz. Müşterilerinizin sistemleri 1 haftadır kapalı, doğru düzgün bir açıklama yapılmamış sonrasında burda elini kolunu sallayarak birde dalga geçer gibi bir açıklama yapıyorsunuz. Müşterilerinizin tavrı ne olurdu merak ediyorum. İlgili arkadaşın son mesajında söylediği gibi akla mantığa sığmayan açıklamalar artık bir şey ifade etmiyor.

Alıntı
Panel üzerinden süreci takip edebilirsiniz. Ortada BAN Gerektiren bir durumda yok , herhangi bir veri kaybı yok , bir sorun yok. Çözülecek bir problem var ve ilgilenilmektedir
Talebimi tekrarlıyorum, ilgili kişinin banlanmasını talep ediyorum. Burada ki iletişim kanalını da kapatmayalım istiyorsunuz lakin ortada kurulan bir iletişim yok. @ServerPark; hocam siz sistemlerin ne zaman açılacağı ile alakalı 2 kere soru sordunuz sanırım, yanıt alabildiniz mi? Genel geçer cevap verilip mağduriyet uzatılıyor.