Merhaba, maalesef Turkiye de ki kurumsal olmayan toptancilar ise yeni baslayacak kisileri fark ettiklerinde perakende fiyatina yakin bir fiyat veriyorlar, dolayisi ile de ticaret yapmak sacma oluyor. Turkiye de genel anlami ile iyi laf yapmaniz lazim, amator, yeni baslamis imaji olustugunda herkes opmeye celisiyor. Yurtdisinda da farkli bir senaryo yok ancak daha kolay ve stabil fiyatlar elde edebiliyoruz.
Turkiye de yeni baslayan bir arkadasim rc araba satisi yapmak istedi kendisi bir kac toptanci ile gorusmus oyle bir fiyat veriyorlar ki HB uzerinde ki fiyattan bile yuksek, hadi pazarlik vs 10-20 tl kar birakiyor kac tane satacaksin da nereye ne komisyon odeyip kar edeceksin. Ureticiye bizzat kendim sorudm diyorum HB de bu fiyat ayni urun nasil oluyor diye, iste onlar sahtedi soyledir boyledir bir sey diyemiyor, donup bir de Cin de ki fiyatlara bakiyor cok komik gercekten.
Turkiye vardir iyi uretim yapan kaliteli uretim yapan, ama Cin de ki o sistem o uretim yok yani, fiyatlar da su fiyati.