Nostalgia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ancak bu tarz büyük bir proje düşünüyorsanız öncelik olarak alt yapınız sağlam olması + iyi bir planlama, organizasyon + yüksek miktarlarda sürekli harcanacak olan bir reklam bütçesine ihtiyacınız var.
Dairem.com sizde değilse dairem.com.tr almanız pek bir şey ifade etmez oluşturacağınız markanın, marka tescilini sorgulayın kategorinize uygun sınıflar dolu mu değil mi bakın, patentini alın. Kurmak istediğiniz markanın tescilini alan birisi ileride isim değişikliğine kadar götürebilir sizi o yüzden bu tarafı iyi araştırın. Örnek gösterdiğiniz firmaların kendi bünyesinde yazılım ekipleri oluyor 165 bin tl yazılım yaptırdıktan sonra iş bitmiyor maalesef asıl mesela buradan sonra başlıyor en azından başlangıç için bu saydıklarıma ulaşmış durumdaysanız başlamanızı öneririm. Umarım gönlünüzce olur...
Arastirmama göre dairem.com adlı marka tescili var fakat bende com.tr siyle marka tescil alabiliyorum çünkü 36 numaradan tescil yaptırmış ben 35 ten yapacağım. Comlu uzantısıdır bende olmamasını ben sorun etmiyorum çünkü. Tr uzantıları geçeceğiz artık. Tr kullanılacak

Reklam giderlerine aylık 10 bin tl ayirabilecegimi düşünüyorum. Teşekkür ederim yorumunuz icin