mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest'te hala devam etmeniz gerçekten umut verici,
Pinterest'e 2-3 yıldır hiç bakmıyorum bile. 5-6 aydır derken bu sene içinde olan bir spamdan mı bahsediyorsunuz?
bu sene içinde ise yanlış hatırlamıyorsam spam zamanı en son 2020 idi, siz manuel devam ediyorsunuz.
2020-2021 de güzel kazanç ve hit görselleri paylaşmıştınız, son 5-6 aydır sıkıntıya düştüğünüzü varsayarak
2021-2024 yılları arasında neler yaptınız acaba? En son hatırladığım fiziki olarak bir araba almıştınız Pinterest hiti ile
4 yıldır oradan geçiniyorum. 4 yıl önce işten ayrılıp profesyonel olarak bu işlere odaklandım.
Daha önce de spamcilar vardı ama son 5-6 aydır resmen pinterestin içinden geçiyorlar. Önceden pin2pin yapılırdı spam olarak, onlar pek etkilemiyordu. Simdi başka büyuk siteler üzerinden yönlendirme yoluyla spam yapiyorlar. Haliyle hem öne cikiyorlar gem de spam engeli yemiyor büyük siteler. Bir ara kanva üzerinden yapıyorlardı, kanva ile iletişime geçip hepsini engellettim. Şimdi smore, tumblr vs var. Benim siteler spam engeli aldı spamcilar yüzünden, yeniden site kuruyorum ama aynı şey tekrarlanıyor, içerikler ve görseller çöpe dönüyor.