Merhaba;

07.04.2024 tarihinde R10 üzerinden firmamın satışı ile ilgili bir konu açmıştım ve müşterilerimize ve müşteri adaylarımıza açıklama yapma gereği duydum.

15.06.2023 tarihinde Netlara'yı sizinle birlikte faaliyete geçirdik. Firmamız ekonomik şartlar altında kesinlikle satış sebebiyle kapatılmayacaktır. Ben ve 4 ekip arkadaşım ile birlikte işimizi sürdürmekteyiz. Ekip arkadaşlarım beni ortada bırakarak, Ben müşterilere destek sunmakta zorluklar çekiyordum, işleri devretmek istedim. Ancak, devir işlemini tekrar gündeme getirmemek için bir arkadaşımla sözleşme yapıp kar ortaklığına girdim. Kar ortağımın sağladığı 7 kişilik ekip ile vardiyalı olarak müşterilere kesintisiz hizmet vereceğimizi taahhüt ediyoruz.

Pazartesi günü yaptığımız sözleşmeyi sizinle paylaşmak benim için heyecan verici bir durumdu. Netlara'nın tek sorunu müşteri memnuniyetini korumaktır, ekonomik sorunlar nedeniyle iflas vb. gibi durumlar söz konusu değildir. Bu konuyu tüm R10 ve müşterilerimize iletmek istiyorum.

Saygılarımla,Netlara

"Sanmasinlar biz bittik. Sanmasınlar tükendik. Gelecek bahar için sadece yaprak döktük."