fergussutter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle başarılar ve bol kazançlar hocalarım. Ben de sizinle aynı yolculuğu yapıyorum şu an ve global bir kedi sayfası oluşturmuştum 1 ay önce falan. 2 reels facebook izlenimleri ile 2.7M ve 4M izlendi. Facebook izlenimleri olduğu için tek tük takipci geldi. Şimdi 1 reels instada 750k izlendi. Hâlâ da izleniyor. Fakat 400-450 takipci geldi. Bu reelstan. Açıklama kısmına Follow For More yazmıştım. Yoruma da Follow Me Please sabitledim. Ama gelen takipci bu kadar. Taktiklerinizi dinlemek isterim.

Bu arada istikrar gerçekten bu işin anahtarı.
Öncelikle teşekkür ederim hocam. Benimde 2 videom Facebook da viral oldu 3m izlenme aldı ama hiç takipçi gelmedi. Dün Instagram üzerinden keşfete çıkınca efsane bir geri dönüş aldım. Takip etmelerinde ki en büyük sebeb içeriklerin devamını istemeleri. Kendinizi izleyici yerine koyarsanız içeriklerinizi ona göre hazırlayıp geri dönüşleri arttırabilirsiniz.

facebookum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit yapıyor musunuz videolarda be gibi program vb kullanıyorsunuz
Hiç bir edit yapmıyorum. Videoların kaliteli olmasına dikkat ediyorum. Hashtag olarak en fazla 2 adet konuyla alakalı ekliyorum. Follow vb gibi etiketler asla kullanmıyorum.