Herkese iyi forumlar, bu konu abilerimizden ablarımızdan ve kardeşlerimizden fikir alma amaçlı açılmış bir konudur. Aslında yeni üye oldum fakat, üye olmasamda forumu senelerdir ara sıra takip ediyor, konuları okuyorum. Hatta 2016 seneleri e-ticaret yaparken hizmet bile satın almıştım. Kafama takılan bazı sorularım var ve gerçekten çevremde elimden tutacak tam olarak aklı selim diyebileceğim bir adam olmadığı için buraya yazma gereği duydum. Tabiki herkes kendi çabasıyla yolunu bulabilir ama dengesiz bir dönemden geçiyorum 25 yaşında bir birey olarak askerden döneli 2 ay oldu hali hazırda çalışabileceğim bi işim yok ya da ben seçici davranıyorum çünkü girdi çıktı yapmak istemiyorum. Kadrolu işçi ve memur bir işçinin çocuğu olarak bu hayatta başkasının altında çalışarak alacağım 25.000 veya 30.000 maaşın değerli olacağını düşünmüyorum. Öğrenmeye açık biriyim aslında ama tam olarak neyi öğreneceğimi bilmiyorum ve uzman olduktan sonra güzel gelirler elde edebileceğim bir dal araştırıyorum (Kimse altın tepside bunu sunmaz tabiki ama öyle değil yani genel bir şey ne yaptığını söylemesin zaten). Kripto ile ilgilendim biraz da bilgim var fakat para parayı çeker biliyorsunuz o da bende yok öğrendiğim bilgilerin altı boş kaldı gibi geliyor. Şimdi kendime bir yol çizmek ve o alanda uzmanlaşmak istiyorum tabi bu arada mecbur çalışacağım, baba yok babadan kalan bişey yok artı borç kaldı hatta neyse. Çalışırken mesaimin dışında kendime mesai yazmak istiyorum geleceğim için. Müfredatı belirli bir şey olsa daha uyumlu olurum sizce hangi alanda ilerlemeliyim? Lütfen yapıcı ve güzel yorumlar yapalım şimdiden teşekkür ediyorum.