pinti adamlara denk geldiğimizden uyuz oluyoruz hocam bazen mesela örnek biz bi arabayı kendi arabamız gibi yıkıyoruz öyle kıl insan geliyorki
plakada bir nokts görmüş burayıda sil diyor. Buna ne demek gerekiyor herşey 10 numara ama plakada 1 nokta kalmış
bazıları fiyat soruyor 250 diyoruz 200 olmazmı gel abi olur 5 dk sil yıka 200 al sana kimide sormadan giriyor yıkıyoruz çok beğeniyor 300 bile verdikleri oluyor
Kıl insanlar hayatta hep varlar hocam. Bir kaç kere oto yıkamada bende denk geldim emir vererek konuşuyorlar şurayı sil şunu yap bunu yap. İnan benim ağrıma gidiyor birtane yumruk sallayası geliyor insanın. 200 tl verip kendini Karşısındakinin Allahı zanneden tipler çok var. Zaten müşteri portföyünüz bu tarz kıl insanlardansa biraz daha elit müşterilere kaçsa çok iyi olur sonuçta düzenli müşteri düzenli para demek. Örnek veriyorum mevcut yıkamacımda bekleme salonu var hocam araba yıkanırken başında beklemiyorsun. İçerde televizyon kahve çaymat gibi gazete dergi araç parçaları ve tarihçeleri gibi baya değişik bir bekleme odası yapmış ve inan içeri girince adam dışardaki aracına odaklanamıyor içeride vakit geçirmekten... Ufak bir detay düşük bir maliyetle yapılmış bir oda olsada müşteri kendini içerde huzurlu hissediyor ve vakit geçiriyor. Dışarı çıktığındada güzel bir işçilikle karşılaştığında 200 değil 400 bile verse hep aynı yere gider bizzat ben böyleyim ve randevu alıp gidiyoruz o kadar kalabalık oluyor. Nacizane benim düşüncelerimi bir tavsiye olaraktansa gördüklerimi ve başarılı insanların nasıl başarılı olduklarını aktarma olarak düşünebilirsin. En son anahtarlık bastırmışlar kaliteli ve anahtarlık ve takı ürünlerinin toptancıları benim arkadaşlarım sordum kaça bastırdıklarını 15 tl ye 1000 tane bastırmış ve herkeze veriyor böyle güzel kaliteli bir anahtarlık dandik birşey değil. Yani müşteriyi bildiğiniz tutuyorlar yakalıyorlar ve bırakmıyorlar. Şimdiden Bol kazançlar dilerim