AksoySoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size bir papatya cayi lazim Hocam belki adamin isi vardi bazen mesaji gorup donerim diye dusunup unuttugu insanin olabiliyor. Bu kadar ani sekilde insanlari silmek bence yanlis.
Bir değil iki değil hocam ya artık böyle kararım karar

LaCalinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İdam cezası verilmeli hocam
Aynn 😄
imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim engelli listemde 97 kişi var. Bir kısmı defalarca yazmama rağmen dönüş yapmayan, bir kısmı insanlıktan nasibini almamış, diğer kısmı ise genelde *********** ve konuşma özürlü kişiler.
cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşinin (İşimiz) ne cahillere yardım edeceksin tabi neden yaşıyorsun hayatının anlamı bu gerektiğinde gece 2-3 te adam arayacak soru soracak Bun için teşekkür bekleyemezsin. Madem Öğrendin öğreteceksin

Çok takma daha beteri var Bir arkadaş soru sordu özelden bağlanıp sorunu çözdüm ( İŞTEN KOVULMA NOKTASINA GELMİŞTİ) Ücret almadım ısrar etti Gerek yo sorunun çözülsün yeter dedim. Tama dedi Konuya cevap yazan herkese tek tek teşekkür etti (dalga geçen bir kişi ) Ben hariç
Yok yani kazanacaksak öylelerinden kazanmayalım benim o yandan sıkıntı yok ben de çoğu arkadaş ile geceleri çalışıyorum ama 10 kişi kalkıp kullanıcı adını istiyor 1 kişi dönüş yapmıyor bu durumda benim kararım engellemek