Siparişi vermeden şikayet etsemiz kesinlikle sizi haklı bulurdum. Ama hem siparişi verip hem de şikayet etmek iyi niyetli değil benim görüşüme göre.
Benim sitemde de ürünler farklı fiyatla gösteriliyor. Hem kredi kartı hem kapıda ödeme hem havale eft fiyatı yazıyor.
İnsanları banka komisyonu ödemeye mahkum etmemek, kapıda ödeme komisyonunu tek fiyat içine yıkmamak için.
Satıcıların bir ürünün sipariş verilebileceği en düşük fiyato göstermeleri kötü niyetli bir tavır değil. Kredi kartı faizleri komisyonları o kadar yükseldi ki kötü niyetle müşterileri kandırmayan satıcıları şikayet etmek haksızlık olur.
Hocam zaten fiyat belirlerken tüm giderleri hesaplayıp belirlemiyor musunuz?
Ayrıca bu siteden son siparişten yaklaştık iki hafta önce sipariş vermiştik böyle bir şey yaşamadık sonrasında bu uygulamaya geçmişler. Siparişi direkt ben vermedim linki arkadaşıma gönderdim o almış. Biraz fazla çektiler ama kartım axsess ondan herhalde dedi. Ben peşine düşmesem farkındalığı böyle düşük kişiler için kim bilir daha ne kadar alacaklar. Siz markete gittiğinizde 1000 tllik sepete kasada kredi kartı işe 1100 tl isteseler ne yaparsiniz?