Benim vaktimi çaldılar hocam onu şikayet ediyorum. Diğer siteler odeme adımında neyse onu yazıyorlar ben bunu üye olup, tüm bilgilerimi girdikten sonra ödeme aşamasında öğreniyorum. Diğer satıcıların suçu ne adamlar pazar yerinde de kendi sitesinde de tek çekim fiyatını yazıyor. Bu yapılan köylü kurnazlığıdir benim gözümde. Sizce de böyle değil mi?
Google alışveriş ile birlikte cimri.com, akakce.com gibi fiyat araştırması yapan yerleri kandırıp ust sıraya çıkıyorlar. Etik midir? Yoksa %50 geçen vadeli mevduat faizlerinden ben de rahatsizim. Bu ülkedeki yazılı kurallar sana bana var da bu cakallara olmasin mi yani? Şimdi kendinizi alıcı olarak geçtim bu firmanın rakibi olarak düşünüp yanitlayin.
Siparişi vermeden şikayet etsemiz kesinlikle sizi haklı bulurdum. Ama hem siparişi verip hem de şikayet etmek iyi niyetli değil benim görüşüme göre.
Benim sitemde de ürünler farklı fiyatla gösteriliyor. Hem kredi kartı hem kapıda ödeme hem havale eft fiyatı yazıyor.
İnsanları banka komisyonu ödemeye mahkum etmemek, kapıda ödeme komisyonunu tek fiyat içine yıkmamak için.
Satıcıların bir ürünün sipariş verilebileceği en düşük fiyato göstermeleri kötü niyetli bir tavır değil. Kredi kartı faizleri komisyonları o kadar yükseldi ki kötü niyetle müşterileri kandırmayan satıcıları şikayet etmek haksızlık olur.