alperceylan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence hiçbir faydası yok kardeşim. sen girdiğin sitede en alta girip bakıyor musun a bu site neymiş diye ?
Merhabalar değerli hocam. Link çıkışının amacı diğer siteye hit kazandırmak değildir. En basit haliyle şu şekilde açıklayayım ; daha güçlü ve otoriter sitenin daha küçük ve yeni gelişmekte olan yada daha otoriter olmak isteyen siteyi Google amcamıza bak ben buna kefilim kardeş bu adam sağlam adamdır ha deme işlemidir. Ve evet faydalıdır. Ne kadar kaliteli içerik üretseniz de, ne kadar uzun makaleler yazsanız da google amca sizin makalelerinizi tek tek okuyup evet bu dha faydalı diye sıralayabilecek güce sahip değil. Sıralamadaki faktörler hala daha pek çok noktada sonu gelmez bir bilgi karmaşası olsa da Google amcamızın gözünde kim daha iyiyse o üstte yer alır. Sizin paylaştığınız bir haberi aynı anda Sözcü,Milliyet,Sabah gibi bir haber sitesi sizin yazdığınız bilginin 3 te 1 'i ile paylaşması bile google amcanın sizin üstünüzde ona yer vermesidir. Google amcamız sitenin kalitesini makale okuyarak karar vermeyeceği için sitenin bu zamana kadar ne kadar süredir aktif hizmet verdiği, site iççi dolaşım süresinden, sitenin açılış hızına kadar pek çok noktayı göz önüne alıyor. Burda bir diğer nokta da sitenin ne kadar çok kefili,referansı yada sektör deyimiyle linki veya backlinki var buna bakıyor.

Sizin karşınıza 2 tane insan çıksa ikini de tanımasanız ve bir hizmet alacak olsanız. Birinin tipi çok düzgün jilet gibi adam, diğeri de sıradan bir insan. Etraftaki birkaç insana soruyorsunuz herkes sıradan giyimli insanı öneriyor size. Siz alışverişinizi sıradan insanla mı giyimi düzgün olan insanla mı gerçekleştirirsiniz? Olay aslında bu kadar basit. Sadece bazı şeyleri bilmek gerekiyor

Edit Not : Ayda 2-3 link satıyorum yok pahasına. Backlinki de sayın hocamız @Gelistirici; den alıyorum. Sattığım link parasının 3 katını ödüyorum backlink için. Hizmet veren değil alan taraftayım yani. Ticaret için anlatmadım.