Tüm R10 ailesine iyi bayramlar dilerim öncelikle.
Uzatmadan konuya gireceğim. Benim asıl mesleğim teknik yönetmenlik, bir sürü kısa metraj uzun metraj filmler diziler çektim bir çok proje ortaya çıkarttım yurtiçinde yurtdışında fakat bir süredir maddi olarak sıkıntılar yaşamaktayım tam toparlanmışken geçirdiğim mide kanaması ve beynimde pıhtı atması tüm bunların üstüne anksiyete sorunlarımın çıkması beni daha da dibe çekti eskiden çekim için ekipmanlarım vardı fakat satmak zorunda kalmıştım. Şimdi yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum, Bir yandan da tekrar eskisi gibi reklam çekimleri ve senaryosu hazır olan kısa filmlerimin çekimlerini de yapmak istiyorum fakat ekipman konusunda sıkıntı yaşıyorum ha deyince de o kadar parayı bir araya getirip kameradır ışıktır bunları alabilecek maddi gücüm yok,
kabaca bi hesap yaptığımda ortaya 40 45bin tl gibi bir bütçe çıkıyor başlangıç için (2. el ekipman fiyatları) bu bütçe için bir sponsor bulmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmediğim için belki buradan bir fikir veren çıkar diye yazıyorum. Günlerdir yazsam mı yazmasam mı diye düşünürken en doğrusunun burada bu konuyu tartışmak olduğunu düşündüm.
Sponsorun bu bütçeyi vermesi halinde veya bana ekipmanları vermesi halinde ekipman ederi kadar veya verdiği bütçesi kadar tutarı onun da çekim, web tasarım, sosyal medya işleri, grafik tasarım işleri gibi uzmanlık alanım olan bütün işleri yapmayı bütçeyi doldurduktan sonra da uygun fiyatlar verip kendisiyle çalışmayı devam ettirmeyi düşünüyorum. Sizce bu şekilde bir çalışmaya sıcak bakarlar mı? Ya da ne yapmalıyım?
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.