1. Dijital Medya Ajansı: Sosyal medya yönetimi, içerik üretimi, dijital pazarlama ve reklamcılık gibi alanlarda hizmet veren bir ajans olabilirsiniz.
  2. Eğlence ve Kültür Platformu: Eğlence haberleri, popüler kültür içerikleri, film ve dizi incelemeleri gibi içerikler üretebileceğiniz bir platform oluşturabilirsiniz.
  3. Yaratıcı Ajans: Grafik tasarım, video prodüksiyonu, web tasarımı gibi yaratıcı hizmetler sunabilirsiniz.
  4. Eğitim ve Rehberlik Sitesi: İnteraktif eğitim materyalleri, kılavuzlar, eğlenceli öğrenme içerikleri sunarak bir eğitim platformu oluşturabilirsiniz.
  5. Podcast veya Video Serileri: Fenomen medya içeriğinizi podcast veya video serileri şeklinde sunarak izleyicilerle etkileşime geçebilirsiniz.
  6. E-ticaret Platformu: Eğlence ürünleri, fan ürünleri veya dijital içeriklerin satışını yapabileceğiniz bir e-ticaret platformu kurabilirsiniz.
  7. Topluluk Tabanlı İçerik Platformu: Kullanıcıların içeriklerini paylaşabileceği bir topluluk tabanlı platform oluşturabilirsiniz.