Merhaba, yüz için tamamen sıfır, sinek kaydı yani 0,00mm kesen bir tıraş makinesine ihtiyacım var, 0,01mmde olmaması lazım, 0,00mm olması lazım, hiçbir şekilde kıl, tüy gelmemeli ele, jilet gibi, tersten kontrol edildiğinde dahi tamamen prüzsüz olmalı, aynı zamanda cildi tahriş etmemeli, kızarıklık vs yapmamalı, bu şekilde bir tıraş makinesine ihtiyacım var, bütçe sorunum yok, kaliteli bildiğiniz makineleri önerebilirsiniz.
10 yıl önce Panasonic almıştım Japonyadan, başlık temizleme makinesi ile geliyor(stand hem şarj ediyor hem de özel bir temizleyici ile temizliyor makineyi). Aşırı kaliteli, yapanlara epey dua etmiştim. Çünkü benim cilt ince ve aşırı tahriş oluyor. Daha önce philips vardı ama duşta kullanabiliyordum ve çene altını kızartıyordu. Panasonic öncesi mac jilet kullanıyordum. Bu bahsettiğim Panasonic modeller artık Türkiyede de var, o zaman yoktu. Eskiyince jilet takımı da değiştiriliyor. Sanırım es-lv serisi olarak satılıyor Türkiyede.
işin komiği bayadır kullanmıyorum, geçen gün annem poşete eski makinaları toplamış, bu makineyi de koymuş, son anda kurtardım

artık kirli sakal bırakan bir makine kullanıyorum sıfır olmam gerekmediği için.