Yavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sunucuların da kapalı konum da kaç gündür mesaj attım yanıt da alamıyorum
Tuncay34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam soruma yanıt alabilir miyim lütfen.Bende ki hem BG hemde Almanya VDS sunuculari offline ve çalışmıyor.Siz duyuruda aktif demişsiniz.Ben mi yanlış anlıyorum
moderncloud adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @ServerPark; ,

Kullanıcılara Ticket üzerinden destek ekibi yanıt vermektedir. Sürekli aynı cevaplar ile ticketlar cevapsız hale düşürülmekte ve ardından buradan bilgi talep edilmektedir. Bilgi yeri sistemde ki destek talebi merkezidir. Buradan da kullanıcılara bilgi verilmektedir. Panelde de bildiri yayınlanacaktır , panelinizden durumu takip edebilirsiniz. Erişim kanalları hiç bir şekilde kapatılmamaktadır zira kapatılacak durumda bulunmamaktadır. Sorun tamamen çözüldüğünde buradan da konunun kapanması için bilgi vereceğiz. İyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,
@ServerPark; son durum hakkında bilgi talep ediyor, bizimde merak ettiğimiz gibi lakin siz genel geçer şeyler yazıp destek biletinden cevap verildiğini iletiyorsunuz ama konuda bizim gibi mağdur olan arkadaşlara da dönüş yapılmamış sitenizden. Bana son cevabınız ayın 9'nda ve o günden beri ticket bir cevap yok. O güne kadar yazdığınız cevaplarda zaten bir cevap değil. 'teknik ekibimiz işlem sağlamaktadır'. Bu şekilde yazıyorsunuz. Bu bizim sorularımızın cevabı değil. Konuda kaç kişi hala bir açıklama bekliyor sizden ama hala bir cevap yok. Diyin ki problem büyük ortalama 7 gün sürecek, bekleyelim. Ama hiç bir netlik yok burada kullanıcılara bilgi veriyoruz diyorsunuz ama öyle bir şeyde yok. BG sunucularında problem yok denilmiş ama orada da problem yaşayan kullanıcılar var, neyse
Ben tekrar sorayım size ; son durum nedir? Sunucular ne zaman açılacak bizlere bir bilgi verebilir misiniz artık.
@moderncloud;