Deniz Celik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direk olarak konuya girerek fikrinizi almak istiyorum.

Şimdi arkadaşlar biz kendi oyunumuz için instagram üzerinde 50 bin TL bakiye ile bir reklam vereceğiz. ( 10 günlük )
Hitap ettiğimiz kitle "Belirli oyunu oynayan oyuncuları PVP sunucumuza yönlendirme" üzerinde olacak.

Bu oyun ile alakalı reklam veren diğer arkadaşların 4-5 farklı hesaptan reklam çıktığını görüyorum.
Bizim bir hesabı büyütmek gibi bir reklam stratejimiz yok, direk olarak oyunumuzun sitesine yönlendirme olacak.

Acaba kitlenin önüne tek bir hesaptan reklam vermek yerine, 5 farklı hesaptan önlerine çıkarmak daha mı mantıklı?
10 Günlük bir reklam süreci olacak, hesap başına günlük reklam harcaması 1000TL olacak.

Fikri ve Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi Forumlar
Merhabalar, yeni bir reklam hesabı ile reklam çıkmaya başladığınızda, hesabınızın eşiği her ne olursa olsun instagram size günlük maximum 25USDT değerinde reklam yayına verebilmenize olanak sağlar. Yani mecburi olarak bunu baz almak zorundasınız.

İkinci önemli nokta ise, hesabınızda günlük harcama miktarı ne kadar düşük olursa, reklamınızın doğru kitleye ulaşma ihtimali aynı oranda yüksek olur. Günlük harcama miktarı yüksek olması halinde, instagram bu kotayı dolddurmak için daha fazla kişinin önüne çıkartmak için çaba gösterecektir. Yani kısacası reklam hesabı sayınızın yüksek olması size çok yönlü avantajlar sağlayacaktır.

tanıtım onaylı instagram hesaplar satın almak isterseniz web sitemiz tanitimonayli.com u ziyaret edebilirsiniz.