Arkadaşlar merhaba,
Bir konu için fikirlerinize ihtiyacım var. Resellerclub apisi ile bir proje geliştiriyorum. Binevi kendi domain firmamı kurmuş sayılıyorum proje bitince.
Şuanda sistem şu şekilde;
1- Sitemize üye olup alan adınızı seçip satın alıyorsunuz
2- Domaininizi satın alındıktan sonra plesk panelimizden size otomatik bir şekilde müşteri paneli oluşturuluyor.
3- Oluşturulan hostinge gene otomatik olarak bir site ekleniyor ve sitenin panel giriş bilgileri size iletiliyor
4- Panelinize giriş yaptıktan sonra tasarım seç kısmından sektör ve tasarım seçerek sitenizi bir kaç dakika içerisinde kuruyorsunuz (Kesinlikle wix tarzı bir sistem değil, hazır php script olarak anında kurulum yapılıyor)
5- SSL Sertifikası vs ücretsiz birşekilde tanımlanıyor. Tüm bu işlemler domain ödemesi yapıldıktan sonra yaklaşık 1 dakika içinde tamamlanıyor.
Domain ücretini hem kayıt hem transfer için sabit 14 dolar + KDV olarak düşündüm.
Yani 14 dolar + KDV ile hem alan adınızı alıp hemde sitenizi kurmuş oluyorsunuz ssl sertifikanız ile .
Burada amacım site satmaktan ziyade domain satmak. Bu tarz bir projeyi kendiniz veya müşterileriniz için kullanır mısınız? Yada şu özellik olsa kullanırdım diyeceğiniz noktalar var mı?

Oluşturulan sitenizin yönetici panelinden görüntüler:

Vereceğiniz bilgiler için teşekkür eder iyi bayramlar dilerim. İyi forumlar.