Arkadaşlar selamlar , Uzun süredir Kripto işi ile uğraşıyordum ve hayırlısı ile Ofisimi tamamlamış bulunuyorum.
Zaten aktif olarak Bireysel bir şekilde 3-4 yıldır kripto projeleri ile çalışmalar yapıyordum. Şimdi Sosyal medya hesapları aldım ve Onlarla birlikte aktivite sağlayarak daha farklı işler yapmayı hedefliyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin Gerçekten güzel bir his. Yaklaşık 40 gün önce bir çocuğum oldu ve onun nasibine bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Sosyal medya hesaplarını yeni satın aldığım ve etkileşimi sıfır olduğu için 1-2 ay boyunca sürekli Hediyeler dağıtacağım ( Kripto)
Bir çok güzel ve büyük etkinlik yapmayı planlıyorum. Ayrıca anlaşma yaptığım firmalar ile de çekilişler konusunda konuşuyorum. 1 Ay sonra bol bol etkinlik olacak

Şuanda 10 Arkadaşa 100 TL değerinde hediye dağıtacağız ve Katılım yok denecek kadar az. Bu ay her 3-4 günde bir 100-250 Tl olacak şekilde bol bol hediyeler dağıtacağım.

Bu etkinliklerden haberdar olmak ve katılmak isteyenler Etiket talep edebilir , her etkinlik zamanı bu gönderinin altına etkinlik linkini bırakacağım.

https://twitter.com/OdyKripto/status...36959782314475

Katılıp destek olursanız ve şansınıza çıkarsa çok mutlu olurum

Etiket isteyenler belirtirse sevinirim. Ayrıca ilerleyen günlerde r10 kullanıcıları için de bir çekiliş yapacağım. Allah bozmasın )