Selamlar iyi bayramlar,
PHP İle geliştirdiğim bir projede güncellemeler yaparken direk orjinal production sürüm yerine development sürümde işlem yapmak ve işlemler bitince bunları production'a sürmek istiyorum.
Herhangi bir kütüphane kullanmıyorum dolayısıyla manuel olarak yapmak durumundayım. Her yaptığım değişiklikten sonra tarayıcıda refresh yapıp test etme/görme gerçekleştiriyorum bu sebeple github üzerine atıp, github'dan actionscriptler ile FTP upload kullanmıyorum çünkü çok uzun sürüyor ki zaten tam olarak istediğim şey o değil.
Şuanda kafamda düşündüğüm şey aynı domaine bir subdomain açıp, dosyaları birebir oraya da atıp orada örn dev.x.com şeklinde çalışıp aynı veritabanını bağlayıp, düzenlemeler bitince bu subdomaindeki dosyaları komple kopyalayıp ana klasöre atıp üzerine yazmak.
Ama burda da şöyle bi problem yaşarım diye düşünüyorum, örneğin en ufak bir metin değişiminde yada basit bir düzenlemede tüm dosyaları tekrar tekrar atmak zaman kaybı olacaktır.
Direkt olarak dev.x.com da yaptığım düzenlemeler ben bir şekilde push yapınca x.com'a nasıl yansıtırım bunu nasıl yapabilirim en basit yoldan?