Ben ilk uçağa bineğim zaman pegasus'dan bilet almıştım uçuştan 1 gün falan önce pegasus istanbulda kaza yaptı bir kişimi ne ölmüştü. Anadolu Jete taşıdım uçak biletini zarar da ettim tabi biraz. ve korka korka gittim cam kenarında koltuk alarak bindim uçağa. Hiç unutmuyorum korkudan bayılacak gibi hissettim ama uçak bir kalkmaya başladı istanbul o kadar küçüldü ki manzara muazzamdı. Sonra bulutların üstüne çıkınca manzara falan kalmıyor herhangi bir taşıtın içinde gidiyormuşsun gibi oluyor, zaten uçaklar da o kadar büyük degil. Neyse Sonra sanki bulutların üstünde gibi rahatladım. Çay ve kek verdiler onları yedim içtim hop bir ananons inişe geçiyoruz. Hadi bir telaş daha yere yaklaştık yaklaştık yaklaştık ve bam tekerlek yere değdi fren ve duruş. Sonra ben indim ve ilk düşündüğüm şey 12 saat de geldiğim yere nasil 1 saatte geldim ben dedim yani o yere ulaşmak icin 12 saat eziyet çekmen uykusuz kalman falan gerekiyordu xd ama 1 saatte geldim inanılmazdı. Sonra başka zaman uçağa bindim istanbula gidecektim denizin üstünde uçağa bir şeyler oldu böyle hani arabayla hızlı giderken bir anda yerden kesilir de düşermiş gibi hissedersiniz ya ha o his. 1 kere oldu 2 kere oldu Sonra baya oldu tabi ben bildiğim tüm duaları okuyorum. İndik Sonra yine derim bir ohh çektim

Sana tavsiyem korkunun üstüne gitmen. Hayat basit ya korkuyla yüzleşirsin ve o korku senin korkun olmakdan çıkar yada korkun seninle birlikte her zaman var olmaya devam eder.