Merhaba Hocam, domain fena değil, projeye gelecek olursak bu tarz bir sistemi farklı bir domain ile evcil hayvan sahiplendirme ve yardımlaşma forum & blog olarak kurduk ama sadece dijitalde kurup bırakarak insan bekleyerek ya da küçük google reklamları ile tutmadığını gördüm.
arkasında birden fazla emek veren üzerine çalışan kişilere, pazarlamaya, bütçeye, yani kapsamlı ve çeşitli çalışmalara da yer verilmeli kolay üye çekip büyümesi zor bir sistem çünkü mavi okyonusa değil kızıl okyonusa gireceğiniz bir proje bunun için de çokça araştırma, rakip analizi ve diğer çalışmalar gerekiyor. çünkü rekabet içeren bir sistem kurmayı amaçlıyorsunuz temkinli hareket etmenizde ve adımları sağlam atarak ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum hocam. Amacım vazgeçirmek değil tecrübemi aktarmaktı üzerinde ekiple birlikte çalışılarak ve olması gereken bütçeyi ayırmadığımız ve aşırı yetersiz emek harcadığımız bir proje idi bu sebepten yarıyolda kalmamızın da normal olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi rekabet etmeniz gereken bir proje olacak temkinli ilerlemekte fayda görüyorum.