OsmanAkcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaptığı şey evet d*landırıcılık fakat şunu söyleyeyim kimin ne şartlarda büyüdüğünü bilemezsiniz
iyi olmuş diyorsun bugün o kişiye olan böyle belalar size de uğrayabilir siz belki o suçtan yargılanmazsınız ama farklı belalarla karşı karşıya gelebilirsiniz

ben yaptığının doğru olmadığını hep söyledim ama annesi vefat etmişti babası da kendine bakmıyodu bildiğiniz üzere normal şartlarda iş bulmak çok zor

vesveselere kapılıp gençliğinden olmuş bu mu iyi olmuş?
Ne olduğu beni veya diğer kişileri inanın hiç ilgilendirmez. Bir suç işleniyorsa cezası çekilir, duygularınızla karar vermeniz saçma. Ek olarak, böyle bir durum benim başıma gelmez veya dürüst iş yapan, yaşadığı toprakların anayasasına uygun hareket eden hiç kimsenin başına gelmez. Bu tür şeylerin bahanesi olamaz. Burada herkesin durumu aşırı mı iyi? Herkes altında 10 uçak emrinde 100 kişi ile geziyor, burada da benim mi haberim yok ama gördüğüm kadarıyla hiçbirimiz kimseyi dolandırmıyoruz. Bu bir bahane olamaz, herkes nasıl çalışıp parasını kazanıyorsa, çalışıp kazanabilirdi. Yaptığınız açıklama oldukça gülünç ve evet, bu iyi olmuş.