Selamlar, siz değerli R10 kullanıcılarına hayırlı bayramlar dilerim.

Sizlere bayram öncesi bomba gibi fırsat sunarak 10 kişiye ''30 Günde Instagram İle Para Kazanamaya Başla'' E Book'umu takdim etmiştim. Çok fazla olumlu dönüşler aldığımdan dolayı tekrar bayrama özel daha bomba bir fırsat ile karşınızdayım.

Yalnızca bayram boyunca ve R10 kullanıcılarına özeldir!

Sınırlı sayıda ve +2500 TL değerinde birbirinden değerli eğitimleri, yalnızca 250 TL'ye sunuyorum.

Detaylı bilgi isterseniz yoruma PM istiyorum yazmanız yeterlidir. Konu dışında lütfen sorularınızı, ve görüşlerinizi özelden iletiniz.

Bu fırsat içerisinde neler veriyorum;
1- PayPal Hesabı Açma Eğitimi (Dilerseniz hesap açıp 300-400 TL bandından satışını yapabilirsiniz.)
2- Android Gmail Açma Eğitimi (Dilerseniz sınırsız açarak forumda taban fiyatı 4 TL'den satışını yapabilirsiniz, günde 20 adet açsanız ayda 2.400 TL gibi rakamlara ulaşabilirsiniz.)
3- Semrush ile Niche Keywords Satış Eğitimi - Yenilendi (Dilerseniz forumda blog sayfaları yöneten kullanıcılara yüksek TBM'li niche ler satarak ayda minimum +1800 TL kazanabilirsiniz.)
4- 150 Adet Chat Gpt Promptları (Şarkı Tavsiyecisi, Sarhoş Kişi, Startup Fikir Oluşturucu, Midjourney Prompt Oluşturucu, Film eleştirmeni, Eğitici İçerik Oluşturucu, Deli, Çakmak, Yaşam Koçu, Şair vb. gibi birbirinden değerli promptlara ulaşarak hayal gücünüze göre farklı gelir kapıları oluşturabilirsiniz.)

R10 politikaları gereğince kazanç garantisi verilmemektedir. Djital ürünlerde iade yapılmamaktadır.