SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende 759 den koydum 720 den sattım. Piyasasında rakam koymuşsun piyasasına göre teklif almış vermişsin. 5-7 milyon verecek adamın düzcede köyde işi ne? Ankaranın göbeğinde eryamanda 4+1 lüx ev alıyorsun o paraya. Senin için dedim benhuzuruna erken kavuş diye. 7 milyon yazarsan öyle satacağın müşteriyi kaçırırsın. İlanlarda filtre koyunca senin ilanı hiç görmez bile.
Haklısınız hocam, fiyatı ben yazmadım zaten bende düşürülmesinden yanayım bunu tekrar dile getireyim.
Modal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda bende onu rahatsiz ederim benim rahat etmediğim yerde kimse istirahat edemez gibi racon kesmiş ama karşınızdaki cahil insanlar bizzat örnek vereyim

Annemin dayısı köyde arsasına 1 metre girdiği için diğer adamın başını kazma ile yardığı için yıllarca hapis yattı kendinize şu soruyu sorun Kafası yarılan mı olmak istersin yoksa yıllarca hapis yatan mı?
Hocam racon kesmiş derken kimi kastettiniz tam anlamadım
cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir yerde büyümüşsünüz.
10 tane de horozları olsa sadece bir tanesi öter. Lider horoz diğerlerini öttürmez.

Yalnız bu evin fiyatı çok pahalı bilginiz olsun.
Teşekkür ederim bilgi için hocam

EnginDeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşi kardeşe kırdırmak diye bir deyim var olayı oraya doğru sürüklüyorsun bence . Akrabalar arası genelde sürtüşme olur ama bunu akrabalar kısa sürede düzeltir . Sen işi duzeltilmeyecek yollara çekiyorsun . Horoz rahatsız edebilirmi evet ama bunu söyleme tarzın amcani veya yengeni rahatsiz edecek tarzdaysa bu horozdan daha rahatsız edici . Sinav konusuna gelince kazanmak isteyen dağda 1000 koyun guderken tıp kazaniyor . Stres altında çalışmaya biraz alışman gerekiyor hayat hep senin sırtına minder koymayacak .
Hocam ben sınavı horoz yüzünden kazanamadım demedim ki, bilgi eksikliğim ve yanlış zaman yönetiminden kazanamadım. Bahsettiğiniz akraba türü bunlar değil hocam, anlattıklarımdan nasıl beni haksız buldunuz veya nasıl insanlara çin işkencesi yapanları haklı buldunuz şaşırtıcı. Söyleme tarzımı konuda zaten belirtmiştim ama bunun iyisi veya kötüsü olmaz ki, çirkin bir şekilde şu horozu susturun deseydim bile onlara bunu devam ettirme hakkını vermez ki.