hocam siz kafayı mı yediniz ? yazın cam kapı açılmaz ev dibine kümes mi olur ? yazın ahır gibi kokar... evi satmak çözüm değil, benim gibi komşuları olsa çok ciddiyim kendileri evi satar kaçardı, size kıssadan bi hisse anlatayım...

ünlüce bi doktor villa alır, bedeli o dönemin parası 1 milyondur. yan komşusunada aşiret ağası, o kişide aynı paradan villa alır, gel zaman git zaman, geceleri gürültü, sabaha kadar yüksek ses, köpeğe zehirli et atıp zehirlemek, kediye fare zehirli mama vermek, doktorun çocuğunu aşiret torunları toplanıp 3-5 çocuk zorbalıkla piskolojisini bozma her türlü çakallık var, finalde doktor evini satmaya taşınmaya karar verir, tabi ağada hemen teklifi yapıştırır, evini satmak istersen 250 bine alırım, yok sen benim evimi almak istersen fiyatı 2 milyon... doktorda "öyle şeymi olur, evlerimizi aynı paraya aldık" der. ağa der ki, "benim komşum basit bi doktor, senin komşun ise benim..." iyi adama denk gelmişler, benimle tanışsalar yer yüzündeki deccal ile tanışmak nasıl bişey kanlı canlı şahit olurlar sonraki hayatını akıl hastanesinde geçirirlerdi. (normalde asla kötü biri değilim, sadece art niyetli kişilere karşı anladığı dilden konuşmak ufak sapıklıklarım sınıfına giriyor)