RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-Açacağım web sitesinde satış yapabilmek için gerekli olan sanal poslar (shopier veya paytr) bu tarz ürünlerin satılmasına nasıl bakıyor, onay veriyor mu?
Evet onay verir. Ama nereden temin ediyorsunuz bununla ilgili fatura sorabilir.
-Reklam bütçesi olmadan, sadece +20k youtube kitlesine reklam yaparak ilerler mi bu iş?
İlerlemez. Reklam veya sağlam müşteri kitlen olması gerek.
-R10'da premium üyelik olmadan lisans konusu çok mu verimsiz olur?
Verimsiz olur çünkü rakiplerin çok güçlü ve her gün yeni rakipler dahil olmakta.
Ürünleri R10'dan alacağım bayilik ile temin edeceğim, kabul edilir mi sizce?
hicyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar çok satan var ki para kazandırıyor mu kazandırmıyor mu ben bile merak ediyorum açıkcası.
Bende merak ediyorum hocam, o yüzden konu açtım. Çok fazla satan görüyorum forum içi/dışı.
MasterLisans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açacağım web sitesinde satış yapabilmek için gerekli olan sanal poslar (shopier veya paytr) bu tarz ürünlerin satılmasına nasıl bakıyor, onay veriyor mu? evet
-Reklam bütçesi olmadan, sadece +20k youtube kitlesine reklam yaparak ilerler mi bu iş? ilerler başlangıç olarak
-R10'da premium üyelik olmadan lisans konusu çok mu verimsiz olur? aynen r10 içinde oldukça fazla üye var bu sektörde kurumsal plus olan. başlangıç için r10 dışı çalışmalar tavsiye ederim.
Teşekkürler.
Canmemis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir eticaret sitesinde karşılaşılan zorluklar neyse lisans satış sitesindekilerde aynı.
Sadece siteyi açtım ürünleri yükledim ile bitmiyor. Bende girdim 7 ay önce bu işe 3 ayda yaptığım satış 2500₺'di çünkü siteye ziyaretçi çekmekte problem.
SEO yaptıracaksınız, backlink alacaksınız, reklam çıkacaksınız derken aylık ortalama benım giderim 10K'di o tarihte.

Şevkinizi kırmak istemem ama çöpe atacak paranız varsa yardıma muhtaç birilerine yardım yapın.
Zamanında beni uyarmadılar bayilik verenler oooo şu adam bu kadar kazanıyor ben kendim bu kadar kazanıyorum deyip gaza tabiri caizse gaza getirdiler.
Sonuç= 0
Yavaş yavaş oturmaya başlayan youtube kanalım için yatırım yapacaktım ama bu iş dikkatimi çekti o yüzden araştırma yapıyorum, kurulu işi ilerletmek ve sıfırdan bir sektöre girip riske atmak arasında gidip geliyordum. Yazdığınız tecrübeler benim için çok değerli gerçekten teşekkür ederim.